Author Topic: Wiki not working  (Read 481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chrisgreen

  • CPC464
  • **
  • Posts: 15
  • Country: gb
  • Coming back to the CPC after a 20+ year absence
    • chrisgreen.co.uk
  • Liked: 4
  • Likes Given: 1
Wiki not working
« on: 17:32, 29 May 18 »
Hello - The Wiki seems to be broken (the forum is OK though).


Getting a "cannot decode raw data" error across all browsers and across both my work broadband and my 4G connection.


Anyone know what's up?

Offline adolfo.pa

  • Supporter
  • CPC664
  • *
  • Posts: 76
  • Country: es
    • index.php?action=treasury
  • Liked: 54
  • Likes Given: 159
Re: Wiki not working
« Reply #1 on: 18:10, 29 May 18 »
Same here. If it is worth something, I get the following when using curl (including headers too). Note that there's some garbage before the doctype.

Code: [Select]
HTTP/1.1 200 OK
Date: Tue, 29 May 2018 15:08:39 GMT
X-Powered-By: PHP/5.5.9-1ubuntu4.21
X-Content-Type-Options: nosniff
Content-language: en
X-UA-Compatible: IE=Edge
Vary: Accept-Encoding,Cookie
Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
Cache-Control: private, must-revalidate, max-age=0
Last-Modified: Mon, 30 Apr 2018 12:44:05 GMT
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

<br />
<b>Warning</b>:  include_once(extensions/wikiFlvPlayer/wikiFlvPlayer.php): failed to open stream: No such file or directory in <b>/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/LocalSettings.php</b> on line <b>33</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  include_once(): Failed opening 'extensions/wikiFlvPlayer/wikiFlvPlayer.php' for inclusion (include_path='/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs:/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/includes:/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/languages:.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in <b>/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/LocalSettings.php</b> on l100 28422    0 284233</b><br />
<!DOCTYPE html>

After the doctype, the rest of the page follows, and it looks fine (I've omitted it from the snippet to avoid clutter)
« Last Edit: 18:25, 29 May 18 by adolfo.pa »

Offline SRS

  • Supporter
  • 6128 Plus
  • *
  • Posts: 527
  • Country: de
  • Schneider CPC464 - what else ?
  • Liked: 528
  • Likes Given: 268
Re: Wiki not working
« Reply #2 on: 20:07, 29 May 18 »
Jep, "Content-Encoding-Fehler" here

Offline krusty_benediction

  • CPC664
  • ***
  • Posts: 134
  • Country: fr
  • Liked: 100
  • Likes Given: 35
Re: Wiki not working
« Reply #3 on: 22:25, 29 May 18 »
same here

Offline Gryzor

  • Administrator
  • 6128 Plus
  • *****
  • Posts: 14.935
  • Country: gr
  • CPC-Wiki maintainer
    • CPCWiki
  • Liked: 2916
  • Likes Given: 5070
Re: Wiki not working
« Reply #4 on: 17:06, 29 August 18 »
Hm, never saw that, sorry it flew past me (do mention me using the '@' functionality!).


I guess it's... ok now?

Offline adolfo.pa

  • Supporter
  • CPC664
  • *
  • Posts: 76
  • Country: es
    • index.php?action=treasury
  • Liked: 54
  • Likes Given: 159
Re: Wiki not working
« Reply #5 on: 19:12, 29 August 18 »
Yes, it looks like the problem solved itself shortly afterwards.