General Category > Applications

Symbos, can't seem to get multiplay mouse to work

(1/5) > >>

Scarlettkitten:
Anyone else had problems getting an amiga mouse to work with the multiplay card and symbos?

setup:
6128plus
m4
xmem
playcity
multiplay

Poliander:
I'll try this weekend

Poliander:
I had a really rough time even starting SymbOS 3.0 but finally managed to get to the desktop on my 6128. Well, in case the Multiplay/Amiga mouse setup is expected to work straight out of the box - it did not work for me, either. Perhaps @Prodatron has an idea?

EDIT: I typed in the code from this thread and found that my mouse is perfectly working (but must be plugged into the "B" port!)


--- Code: ---10 MODE 2:BORDER 0
20 s=1:'sensitivity can also be fractional
30 w=80:h=25
40 x=w*0.5:y=h*0.5
50 LOCATE x,y:PRINT"*":
60 xp=x:yp=y
70 xo=INP(&F994):yo=INP(&F995):a=INP(&F991)
80 IF xo>7 THEN xo=xo-255
90 IF yo>7 THEN yo=yo-255
100 x=x+xo*s
110 y=y+yo*s
120 LOCATE 1,1:IF a AND 16 THEN PRINT"LEFT  " ELSE IF a AND 32 THEN PRINT"RIGHT "ELSE IF a AND 64 THEN PRINT"MIDDLE" ELSE PRINT"      "
130 IF x<1 THEN x=1
140 IF x>w THEN x=w
150 IF y<1 THEN y=1
160 IF y>h THEN y=h
170 IF x<>xp OR y<>yp THEN FRAME:LOCATE xp,yp:PRINT" ";:LOCATE x,y:PRINT"*";
180 GOTO 60
--- End code ---

Scarlettkitten:
Anyone managed to get this working yet? :)

zhulien:

--- Quote from: Scarlettkitten on 00:03, 06 February 18 ---Anyone managed to get this working yet? :)

--- End quote ---


I'd like to know too.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version
Powered by SMFPacks Reactions Mod
Powered by SMFPacks Alerts Pro Mod
Powered by SMFPacks Mentions Pro Mod