Wiki not working

Started by chrisgreen, 17:32, 29 May 18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chrisgreen

Hello - The Wiki seems to be broken (the forum is OK though).


Getting a "cannot decode raw data" error across all browsers and across both my work broadband and my 4G connection.


Anyone know what's up?

adolfo.pa

#1
Same here. If it is worth something, I get the following when using curl (including headers too). Note that there's some garbage before the doctype.

HTTP/1.1 200 OK
Date: Tue, 29 May 2018 15:08:39 GMT
X-Powered-By: PHP/5.5.9-1ubuntu4.21
X-Content-Type-Options: nosniff
Content-language: en
X-UA-Compatible: IE=Edge
Vary: Accept-Encoding,Cookie
Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
Cache-Control: private, must-revalidate, max-age=0
Last-Modified: Mon, 30 Apr 2018 12:44:05 GMT
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

<br />
<b>Warning</b>:  include_once(extensions/wikiFlvPlayer/wikiFlvPlayer.php): failed to open stream: No such file or directory in <b>/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/LocalSettings.php</b> on line <b>33</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  include_once(): Failed opening 'extensions/wikiFlvPlayer/wikiFlvPlayer.php' for inclusion (include_path='/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs:/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/includes:/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/languages:.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in <b>/home/gryzor/cpcwiki_backup/httpdocs/LocalSettings.php</b> on l100 28422    0 284233</b><br />
<!DOCTYPE html>


After the doctype, the rest of the page follows, and it looks fine (I've omitted it from the snippet to avoid clutter)

SRS

Jep, "Content-Encoding-Fehler" here


Gryzor

Hm, never saw that, sorry it flew past me (do mention me using the '@' functionality!).


I guess it's... ok now?

adolfo.pa

Yes, it looks like the problem solved itself shortly afterwards.

Powered by SMFPacks Menu Editor Mod