Slow download of images

Started by eto, 16:39, 24 January 23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eto

I often look up schematics and mainboard versions on the Wiki. For some time now, opening the images is constantly slow. Just a few minutes ago it took almost a half a minute until a < 1.5MB image has been loaded. It's now faster again but still pretty slow. Agreed, nostalgia is great, but modem speed is not something I miss ;-) 

Gryzor


eto

Quote from: Gryzor on 16:42, 24 January 23Maybe a link? :)
Service manual: https://www.cpcwiki.eu/manuals/Service%20Manual%20Amstrad%20Plus.zip
=> 50MB, 20 minutes

Mainboard picture: https://www.cpcwiki.eu/index.php/File:CPC6128_PCB_Top_(Z70210_MC0012B).jpg
Preview page: 15 seconds, full picture >30s

I do have a 400MBit internet connection and don't experience anything similar anywhere else. It's also something I did not experience until a few weeks ago.

SkulleateR

Quote from: eto on 17:55, 24 January 23Preview page: 15 seconds, full picture >30s
Loads fine here (full pic in about 2 sec) ...

Devlin

Quote from: eto on 17:55, 24 January 23
Quote from: Gryzor on 16:42, 24 January 23Maybe a link? :)
Service manual: https://www.cpcwiki.eu/manuals/Service%20Manual%20Amstrad%20Plus.zip
=> 50MB, 20 minutes

Mainboard picture: https://www.cpcwiki.eu/index.php/File:CPC6128_PCB_Top_(Z70210_MC0012B).jpg
Preview page: 15 seconds, full picture >30s

I do have a 400MBit internet connection and don't experience anything similar anywhere else. It's also something I did not experience until a few weeks ago.
I have loaded this image in just a second or so. Could be a dns/etc hiccup.
Amstrad fan! | CPC464 + USIfAC II | Administrator of Amstrad Discord : https://discord.gg/ksWvApv

Bryce

Quote from: eto on 17:55, 24 January 23
Quote from: Gryzor on 16:42, 24 January 23Maybe a link? :)
Service manual: https://www.cpcwiki.eu/manuals/Service%20Manual%20Amstrad%20Plus.zip
=> 50MB, 20 minutes

Mainboard picture: https://www.cpcwiki.eu/index.php/File:CPC6128_PCB_Top_(Z70210_MC0012B).jpg
Preview page: 15 seconds, full picture >30s

I do have a 400MBit internet connection and don't experience anything similar anywhere else. It's also something I did not experience until a few weeks ago.

Full version of Mainboard Pic under 2 Seconds. The issue seems to be with your ISP.

Bryce.

eto

Ok, I just checked with a VPN and there I don't have these kind of problems. Thanks. Will check with my ISP. 

Gryzor

Damn as I just found time to check it out, it seems people took out upon themselves! Thanks 😊

Powered by SMFPacks Menu Editor Mod