Author Topic: GX4000 LED on but no video over scart  (Read 210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline berks

  • CPC464
  • **
  • Posts: 11
  • Country: gb
    • Awards
GX4000 LED on but no video over scart
« on: 13:48, 02 September 21 »
Hi folks,


I have recently got my hands on a battered gx4000. I tested it today with one of those multi-voltage adapters (positive in, 11v on the 11v port) and a scart cable to an old LCD that seems to support RGB over scart. The console powers on (green LED on) but there is no signal on the TV at all. I power it on with a Robocop 2 cartridge in the slot.


Any ideas what could be the problem here?

Edit to add: I have a CTM640 on my CPC464 and the thought just crossed my mind... would I be able to use the CTM640 with the GX4000?
« Last Edit: 13:50, 02 September 21 by berks »
like
0
No reactions

Offline Bryce

  • The Hardware Guy.
  • Supporter
  • 6128 Plus
  • *
  • Posts: 12.467
  • Country: wf
  • It's not broken, it just hasn't been fixed yet.
    • index.php?action=treasury
    • Awards
Re: GX4000 LED on but no video over scart
« Reply #1 on: 13:53, 02 September 21 »
Yes, you can use it on the monitor, but you'll need an adapter. Are you getting any picture on the screen? Blue background or whatever?

Bryce.
like
0
No reactions

Offline berks

  • CPC464
  • **
  • Posts: 11
  • Country: gb
    • Awards
Re: GX4000 LED on but no video over scart
« Reply #2 on: 22:35, 02 September 21 »
Hi Bryce,


Unfortunately there's nothing on screen and the TV shows the "no signal" message.


I'll spend some time with it this weekend and report back any progress, but I'm not too hopeful :-)
like
0
No reactions