CPCWiki forum

General Category => Off topic => Topic started by: Gryzor on 18:26, 24 August 17

Title: Just a test...
Post by: Gryzor on 18:26, 24 August 17
https://www.youtube.com/watch?v=wg6htyoZ-Qg
Title: Re: Just a test...
Post by: Gryzor on 18:26, 24 August 17
Let' try again...


https://www.youtube.com/watch?v=wg6htyoZ-Qg
Title: Re: Just a test...
Post by: Gryzor on 18:26, 24 August 17
Ok, how on earth people keep inserting links to YT that do not automatically embed and I have to edit their posts, and mine come up ok?


Weird... Can someone post and insert a YT link without using the BB button?
Title: Re: Just a test...
Post by: robcfg on 18:39, 24 August 17
https://youtu.be/U10ftE4XQvo (https://youtu.be/U10ftE4XQvo)


Using a standard link will automatically embed it.


I've noticed that when I click the youtube button the tags are wrong, instead of [ youtube ] [ /youtube ], the button inserts them as [ /youtube ] [ youtube ].


On top of that, you have to get only the video ID.


It may be a problem of pasting the link. On Chrome I frequently use Shift+Ctrl+V so it doesn't paste any formatting options that may interfere.


Edit:Maybe it's not even worth considering, but I've noticed that the 1st video has the "Watch it later" icon but not the 2nd one.
Title: Re: Just a test...
Post by: Gryzor on 18:53, 24 August 17
-What is a standard link? You mean, not the short one?
-THe BBCode reversal issue is a long standing one, just select the text first and then press it, it will work!
-No, not the video ID is only needed, I always insert the full link.
-That's a YT thing with your account I guess, it doesn't have to do anything with the video being embedded :)


Thanks!
Title: Re: Just a test...
Post by: robcfg on 19:04, 24 August 17
You're right!

I've tried logged in into YT, and logged out too. Every combination works.

The mistery goes on...  8)
Title: Re: Just a test...
Post by: Dagger on 19:43, 24 August 17
Some good games, I just picked up an old laptop 266 which has a load of dos games already installed so looking forward to trying a few

Title: Re: Just a test...
Post by: radu14m on 20:58, 24 August 17
wow...i miss my zenith XT sistem :)
Title: Re: Just a test...
Post by: Gryzor on 13:25, 29 August 17
Ok, let's see this once more:


https://youtu.be/U10ftE4XQvo
Title: Re: Just a test...
Post by: Gryzor on 13:25, 29 August 17
Ooh yes it works now :)
Title: Re: Just a test...
Post by: Bryce on 15:51, 30 August 17
Ooh yes it works now :)

If the GEMA twats hadn't blocked it...

 [ You are not allowed to view attachments ]

Bryce.
Title: Re: Just a test...
Post by: Gryzor on 15:53, 30 August 17
Oh. Well, apologies, I'd have to build a tunneling mod or something, easier to just move countries, no? :D
Title: Re: Just a test...
Post by: Bryce on 16:52, 30 August 17
Oh. Well, apologies, I'd have to build a tunneling mod or something, easier to just move countries, no? :D

I'll start packing my bags...

Bryce.
Title: Re: Just a test...
Post by: Gryzor on 16:56, 30 August 17
Now that's what I call motivation!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk